Cautare

14785 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (3.71 secunde)
Din legendarul „mar al discordiei“ a rezultat razboiul Troiei. Din „marul discordiei“ care s-a rostogolit in vara aceasta intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria e greu de spus ce va rezulta.
Din legendarul „mar al discordiei“ a rezultat razboiul Troiei. Din „marul discordiei“ care s-a rostogolit in vara aceasta intre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria e greu de spus ce va rezulta.
Excesul de zel poate fi intilnit in toate domeniile de activitate, mai ales in sectoarele bugetare, banul public fiind cheltuit fara nici un fel de rezerva pe lucruri inutile.
b365.ro / Razie a politiei rutiere in Bucuresti, vineri dimineata. 15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis.
Uneori ai scapat usor, alteori ai fost amendat zdravan si poate chiar ai ramas fara permis. ... Insa nu trebuie sa uiti ca si politistii sunt oameni si ca, uneori, ai sansa sa scapi fie fara amenda, fie cu o pedeapsa mai mica.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Fara cravata, insa aceeasi aroganta ca atunci cand se afla la putere. ... Inseamna ca PSD nu a invatat nimic din lectia pe care i-a dat-o electoratul.
Adrian Severin) Incepand cu primavara anului 2011 lumea a cunoscut un sir de revolte populare atestand divortul intre mase si elitele politice. ... De un an avem de a face cu proteste care se declanseaza si se consuma simultan in mai multe locuri, amorsate aparent de realitati locale.
Centrala de la Cernavoda, cu unitatile 3 si 4, finantarea magistralelor noi de metrou, statia de epurare a apelor de la Glina sunt doar cateva din sutele de proiecte care bat pasul pe loc.
fara bijuterii si obiecte de arta, fara bunuri imobile de peste 1000 de euro care sa fi fost instrainate in ultimul an, fara conturi mai mari de 5.000 de euro, fara investitii directe sau imprumuturi acordate mai mari de 5.000 de euro, fara cadouri, dar si fara datorii.
De aceea, am incercat sa adunam deciziile de rectificare a bugetelor acestor institutii de stat, publicate timp de cateva luni in Monitorul Oficial, si dupa ce am pus datele cap la cap, am descoperit multe astfel de societati, unde salariul mediu lunar este de aproape 100 de milioane de lei, bugetele de publicitate se scriu in milioane de euro, dar profiturile sunt modeste, atunci cand exista, iar productivitatea muncii ramane un banc raspandit de capitalisti.
TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ieri la Ministerul Transporturilor s-a semnat contractul pentru realizarea acestei investitii de aproape 2 miliarde lei, fara TVA, adica echivalentul a 433 milioane euro.
Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
A doua zi se prezinta acasa la ea un tip zdrentaros: ... Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau. ... Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore) 2.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana Am fost invrednicit de inalta cinste de a fi ales membru al acestei ilustre institutii intr-un moment cind s-a procedat la o largire a cadrelor academice, largire ceruta, daca nu ma insel, de sporul spiritual al tarii.
Regia de Apa si-a dat avizul pentru executarea lucrarilor de modernizare a centrului Craiovei fara sa reabiliteze un sistem de alimentare cu apa vechi de 60 de ani, incompatibil cu solutiile ultraperformante ale proiectului.
Orice om este parte a unui continent (John Donne, 1624) Desi par ca traiesc pe planete diferite - Marte si Venus, ca tot s-a incetatenit metafora! ... barbatul si femeia nu pot trai unul fara celalalt.
CRISTIAN TEODORESCU ) A facut multi ani gazetarie. A renuntat din cauza lui Beckett. ... Niculescu a scris si la patru maini, impreuna cu Emil Brumaru. ... Apoi, ca din senin, fara sa-mi fi dorit asta, am inceput sa scriu povestiri. ... S-a intamplat, a fost ceva la indemana.
google-analytics.com